Blanka Brzovi Silverex

Kao prvu informaciju o Silverex spreju istaknula bih njegu višegodišnju primjenu i nadasve izuzetnu trajnost. Kao proizvod koji traje, a istovremeno stane u svaku žensku torbicu, zaista je najposebniji proizvod na tržištu.

Normalna flora kože je Staphylococcus epidermidis, Acinetobacter, Corynebacterium. Prolaznu floru (izazivaju bolesti) čine Staphylococcus aureus, beta-hemolitički streptokok grupa A, E.coli.

Ove bakterije uzrokuju žvale, folliculitus, furunkul i karbunkul. Najbolji način sprječavanja tih infekcija ili njihova širenja na druge, je održavanje kože čistom, odnosno sapunom koji sadrži antibakterijsko sredstvo kao što je Silverex sapun, te tetiranje kože Silverex sprejem. Klasični antiseptici uglavnom izazivaju peckanje kože jer narušavaju fiziološku floru okolnog tkiva u pokušaju da eliminiraju bakterije, zbog čeka su svi u određenoj formi toksični. Silverex sapun i sprej nježni su prema koži i ne iritiraju je.

Zaista ne postoji problem na koži koji sa Silverex sprejom ne možete tretirati. Kao spoj antibakterijskog, antivirusnog i antimkotičnog svojstva, Silverex sprej uspješno zamjenjuje više proizvoda odjednom.

Blanka Brzović, farmaceutski tehničar

FARMACIA SPECIJALIZIRANA PRODAVAONICA

114.brigade 6,Kaufland trgovina

21000 Split

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.