Antonia Petricevic Silverex

Kako sam bila sama u prilici isprobati sve Silverex proizvode i uvjerila se u njihovu učinkovitost i jako brzo djelovanje, Silverex proizvode toplo preporučujem svim pacijentima koji imaju problem sa problematičnom kožom. Iskustva krajnjih potrošača su izuzetno pozitivna i uglavnom se vraćaju po druge proizvode iz Silverex linije.

Iz osobnog iskustva i iskustva svojih ukućana, Silverex sprej se pokazao kao izuzetno sredstvo u borbi sa aknama, obzirom da su Acne vulgaris česta kronična upalna dermatoza, uvjetovana bakterijom Propionibacterium acnes.

Antibakterijski mehanizam po kojem srebro djeluje na bakteriju Propionibacterium acnes je da zaustavlja rast i razmnožavanje, te u konačnici eliminira patogenog organizma. Obzirom da ciklus nastanka akne započinje 2-3 tjedna prije nego se ona pojavi na koži i višestruka baktericidna, bakteriostatska i antiseptična svojstva srebra, svakodnevnom dermalnom primjenom, stvara se trajna zaštita od nastanka novih upalnih procesa, smanjuje se nastanak novih akni i poboljšava se jednakomjernost tena. Za razliku od različitih kozmetičkih preparata, koji mogu sadržavati više komedogenih sastojaka, i na takav način uzrokovati neefikasnost tretmana protiv akna, srebro je potpuno prirodno i sigurno za upotrebu bez straha od mogućnosti nakupljanja komedogenih sastojaka (ulja, voskovi i sl.) unutar pora te nastanak mitesera. Nezamjenjivi proizvod na kozmetičkoj polici!

Antonija Petričević, farmaceutski tehničar

FARMACIA

Vukovarska 207 (City centar one)

Split 21000