Uvjeti korištenja

Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja,plaćanja,isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (prodavatelj) je PROTEGA d.o.o., a kupac je posjetitelj web shopa koji odabere bar jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju. Putem web shopa prodavatelja omogućena je kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama prodavatelja. Cijene su izražene sa PDV- om.Transakcijska valuta je Hrvatska kuna. Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju elektronskim obrascem, telefonskim putem ili putem SMS-a. Proizvodi se šalju u roku od 24 h (Hrvatske pošte garantiraju da će proizvod dostaviti u roku od 2-5 dana). Prodavatelj će obavjestiti kupca e-mailom ukoliko proizvod kojeg je naručio nije raspoloživ.

Plaćanje

Naručene proizvode kupac može platiti pouzećem (plaćanje poštaru prilikom isporuke) ili virmanom (općom uplatnicom). Ukoliko je plaćanje virmanom na mail se šalje ponuda po kojoj se može izvršiti plaćanje. Nakon što je uplata vidljiva ili se pošalje potvrda o uplati proizvod se šalje.

Povrat/reklamacije

Kupac ima pravo povrata robe u roku 60 dana bez obzira na razloge. Garancija se odnosi na kupnju proizvoda u tvrtci Protega d.o.o na adresi 22. lipnja 3,51000 Rijeka ili putem web shopa.

Dostava

Proizvodi se dostavljaju putem HP-a kao preporučena pošiljka. Troškovi dostave iznose 20,00 kn. Za narudžbe iznad 300 kn, dostava je besplatna. U slučaju plaćanja pouzećem, Hrvatske Pošte obračunavaju dodatan trošak poštarine koji se plaća kod preuzimanja pošiljke. Informacije o cijenama poštarine možete dobiti u poslovnicama pošte ili na web stranici www.posta.hr

Tajnost podataka

Privatni podaci koje unosite na našim web stranicama potpuno su sigurni. Vaše podatke nećemo ustupiti trećim tvrtkama.

Vaša košarica

Popis je prazan


Za svaku kupnju iznad 300,00 kuna poklanjamo BESPLATNU DOSTAVU

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.