180x95 Images Stories Tus15

Silverex tuš se dokazao kao nezamjenjiv proizvod za sve koje žele blistavu kožu i kosu, kao i za osobe koje imaju problem nadražene kože zbog prisustva klora u vodi, te različite vrste dermatitisa. Dermatitis je bolest epidermisa koja je nastala kao posljedica alergijske senzibilizacije, a manifestira se oštećenjem epidermisa.

Sva sredstva mogu dugotrajnim djelovanjem na kožu uzrokovati oštećenje kože (cement, vapno, deterdženti, čak i voda) uzrokovati dermatitis, a također mogu nastati i promjene na koži nakon kontakta s alergenom na koji je organizam prethodno senzibiliziran. Mnogi faktori, kao što su lokalna anatomija kože, sastav lipida na površini kože (hidro-lipidni film), pH kože, sekrecija znoja i loja utječu na sastav predominantnog mikrobioma, mogu utjecati na nastanak promjena na koži.

Silverex tuš filtrira klor i različitu prljavštinu iz vode, dok srebro ima antibiotske i antiseptičke sposobnosti. Primjenom Silverex tuša nestaje osjećaj peckanja nakon tuširanja, istovremeno voda obogaćena srebrom masira kožu i pomaže očuvanju tonusa tijela. Pogodan je za sve dobne skupine od rođenja. Potrošači koji su isprobali ovaj proizvod imaju samo riječi pohvale. Nerijetko se događa da klijenti dolaze po preporuci prijatelja i članova obitelji koji ga koriste.

Osobno mogu ga pohvaliti i preporučiti svima koji žele isprobati drugačije iskustvo tuširanja, bez klora i bakterija.

Antonio Penović, farmaceutski tehničar

FARMACIA

Vukovarska 207 (City centar one)

Split 21000

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.