Antonia Petricevic Silverex

Kako sam bila sama u prilici isprobati sve Silverex proizvode i uvjerila se u njihovu učinkovitost i jako brzo djelovanje, Silverex proizvode toplo preporučujem svim pacijentima koji imaju problem sa problematičnom kožom. Iskustva krajnjih potrošača su izuzetno pozitivna i uglavnom se vraćaju po druge proizvode iz Silverex linije.

Iz osobnog iskustva i iskustva svojih ukućana, Silverex sprej se pokazao kao izuzetno sredstvo u borbi sa aknama, obzirom da su Acne vulgaris česta kronična upalna dermatoza, uvjetovana bakterijom Propionibacterium acnes.

Antibakterijski mehanizam po kojem srebro djeluje na bakteriju Propionibacterium acnes je da zaustavlja rast i razmnožavanje, te u konačnici eliminira patogenog organizma. Obzirom da ciklus nastanka akne započinje 2-3 tjedna prije nego se ona pojavi na koži i višestruka baktericidna, bakteriostatska i antiseptična svojstva srebra, svakodnevnom dermalnom primjenom, stvara se trajna zaštita od nastanka novih upalnih procesa, smanjuje se nastanak novih akni i poboljšava se jednakomjernost tena. Za razliku od različitih kozmetičkih preparata, koji mogu sadržavati više komedogenih sastojaka, i na takav način uzrokovati neefikasnost tretmana protiv akna, srebro je potpuno prirodno i sigurno za upotrebu bez straha od mogućnosti nakupljanja komedogenih sastojaka (ulja, voskovi i sl.) unutar pora te nastanak mitesera. Nezamjenjivi proizvod na kozmetičkoj polici!

Antonija Petričević, farmaceutski tehničar

FARMACIA

Vukovarska 207 (City centar one)

Split 21000

Silverex proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže konzervanse, parabene, dodane sintetičke mirise i bojila, nisu komedogeni.